Underkläder till bruden

Det är lätt hänt att bli så upptagen av att hitta den perfekta brudklänningen att man helt enkelt glömmer bort att leta efter de perfekta underkläderna i god tid innan bröllopet! Underkläderna kan faktiskt vara en minst lika viktig del i att känna sig helt perfekt på sin bröllopsdag.

Här är några av butikerna som säljer billiga underkläder till bröllopet online:


Brudunderkläder på Nelly

Trots att Nelly erbjuder mestadels "vanliga" underkläder finns det faktiskt en hel del guldkorn som passar perfekt till brudklänningen. Kolla igenom utbudet och hitta riktigt billiga underkläder som dessutom får dig att känna dig extra fin dagen till ära. Se till att filtrera sökresultatet på vit färg.

Frakt: Gratis vid order över 199:-

Retur: 39:- 

Snygga underkläder till bröllopet


Bonprix

På Bonprix bröllopsavdelning har de samlat de underkläder som fungerar bra till bröllopsdagen på en och samma sida. Gå in och kika för att se om det är något som faller dig i smaken! 

Frakt: 49:-

Retur: 49:-

Underkläder till bröllop 


Korsetten

För dig som är ute efter sexiga underkläder till bröllopsnatten har korsetten.se en hel del att erbjuda. Här hittar du en mängd olika typer av sexiga underkläder och givetvis korsetter! 

Frakt: 49:-

Sexiga brudunderkläder


Uppercut

Här hittar du sveriges bredaste sortiment av märkesunderkläder! Det finns en speciell bröllopskategori där du kan köpa jättefina underkläder till bröllopet. Här har du hela 365 dagars öppet köp! Denna butik kan dock vara snäppet dyrare än vissa andra som vi tipsat om.

Frakt: Gratis

Retur: ca 39:-

Märkesunderkläder till bröllopet


Strumpeband

Strumpebandet är en riktigt klassisk accessoar till bröllopet som många uppskattar och som man inte ska glömma! Men varför är strumpebandet egentligen en klassisk bröllopsaccessoar? Du har säkert hört ramsan:

"Something old, something new, something borrowed, something blue and a six pence in her shoe" Översatt till svenska lyder den istället:

"Något gammalt, nånting nytt, något lånat, nånting blått, något fått" Detta är en ramsa som uppkom vid sekelskiftet 1900 i England ska alltså vara lyckobringande för brudparet. Varje del i ramsan står för något speciellt, närmare bestämt följande:

  • Något gammalt - du för traditioner vidare.
  • Något nytt - du ser fram emot det nya livet.
  • Något lånat - du får med dig lyckan från en vän.
  • Något blått - den blå färgen står för trohet och lojalitet.
  • Något fått (en peng i skon) - står för ett rikt liv.

Bruden ska alltså bära en av varje av dessa saker på sin bröllopsdag för att få lycka i livet. Strumpebandet med en blå detalj är därör ett utomordentligt bra sätt att bära något blått under bröllopsdagen, vilket ska symbolisera trohet och lojalitet.

Vill du köpa billiga strumpeband till ditt bröllop finns det på myHeart. Här är några exempel: