Skor till bröllop

Du behöver inte köpa skor till bröllopsdagen i en speciell bröllopsbutik. Det finns mängder av billiga skor i vanliga skobutiker online som passar alldeles utmärkt att ha på bröllopsdagen. Dessutom har vanliga skobutiker ofta kampanjer med exemeplvis "köp 3 betala för 2" osv. Ett perfekt tillfälle att både köpa nya löparskor och fina bröllopsskor till både bruden och brudgum.


Bröllopsskor på Sarenza

Vad du än söker för typ av bröllopsskor finns det en stor chans att du hitter dem hos Sarenza. Sarenza har nämligen hur mycket fina bröllopsskor som helst att välja på. Det är kanske i och för sig inte så konstigt då de säljer över 700 märken och lagerhåller ca 50.000 skomodeller! De erbjuder alltid fri frakt och fri retur samt en oerhört generös policy för öppet köp, nämligen hela 100 dagar.

Frakt: Gratis

Retur: Gratis 

Snygga bröllopsskor

Firone

225:-

Fina brudskor

Gitango 3

515:-

Vita skor till bröllop

Belli

633:-

Lyxiga brudskor

Menbur FE

681:-


Köpa brudskor från Asos

Brittiska Asos har blivit en av våra absoluta favoritbutiker när det kommer till skor, kläder och accessoarer. På Asos finns dessutom massvis med grejer som passar perfekt till bröllop. Och det bästa av allt är att det finns så mycket prisvärt! Bröllopsskor är inget undantag. Med Asos leveransvillkor behöver man heller inte oroa sig för att varorna skickas från Storbritannien.

Enkla brudskor

Enkla

£18

Höga brudskor med rosett

Höga

£12

Låga brudskor

Låga

£28

Rosa brudskor

Rosa

£28


bröllopsskor på Bubbleroom

Bubbleroom är en stor svensk modeaktör på nätet som har sålt kläder online sedan 2005. Det finns en speciell bröllopskategori på hemsidan vilket underlättar när du letar efter produkter som passar på ett bröllop. Även fast Bubblerooms fokus ligger på kläder kan du ändå hitta en del fina bröllopsskor att köpa. Utbudet är såklart inte lika stort som exempelvis hos Sarenza som bara säljer skor men Bubbleroom har trots det en hel del skor som passar till bröllop.

Fraktkostnad: 39:-, gratis över 999:-

Returkostnad: f.n. 45:-

Klassiska bröllopsskor

Ana Maria

749:-

Ljusrosa sandaletter

Alma

498:-

Glittriga bröllopsskor

Henares

749:-

Högklackade brudskor

Drusila

1 299:-


Köp bröllopsskor från Deichmann

Den tyska skojätten Diechmann är ett familjeföretag som har funnits i över 100 år. Diechmann har 3800 butiker i 26 länder och kan alltså ett och annat om skor. Här kan du hitta riktigt billiga skor till bröllop som dessutom håller hög kvalitet. De har tyvärr ingen kategori på webshopen där de samlar endast skor som passar till bröllop utan man får istället bläddra sig fram bland flera kategorier och förslagsvis sortera efter färg. Utbudet av passande bröllopsskor varierar som i de flesta andra butiker beroende på årstid då det är vanligare på sommaren.

Klassiska bröllopsskor

T-slejf

299:-

Sandaletter som bröllopsskor

Sandalett

299:-

Billiga pumps

Pumps

299:-

Bröllopsskor

Catwalk

349:-


Bonprix

Det finns inte alltid jättemånga passande skor på Bonprix att välja bland men dessa förslag på bröllopsskor som vi har valt ut är några exempel på vad man kan hitta hos Bonprix. Fina skor till ett bra pris.

Frakt: 49:-

Retur: 49:-

Billiga bröllopsskor

Slingback

199:-

Silverfärgade pumps

Silver

249:-

Sandaletter till bröllop

Sandalett

299:-

Pumps som bröllopsskor

Pumps

449:-


Roliga stickers till bröllopsskorna

Varför inte piffa till bröllopsskorna lite och få till riktigt roliga bilder under bröllopsfotograferingen? Här hittar du billiga och roliga stickers att sätta under skorna. Kanske bara som en rolig grej eller som sagt som en kul accessoar på bröllopsfotograferingen.

Klistermärken till bröllopsskorna

I do

59:-

Stickers till bröllopsskor

She is mine

59:-

Skostickers

I do, Me too

59:-

Roliga detaljer till bröllopsskor

Soul mates

59:-