Musik till bröllopsfesten

Spotify istället för DJ på bröllop

Skapa egna spellistor tillsammans med dina gäster

Ta hjälp av den moderna tekniken och strunta i riktig diskjockey. Med Spotify kan du låta dina gäster vara med att skapa en låtlista med de bästa låtarna för en oslagbar kväll. Spotify kan du dessutom testa gratis i 30 dagar för att slippa reklamen och för att kunna lyssna på musiken offline. Efter den gratis testperioden kostar det endast 99:- per månad. Gör en låtlista för varje del av bröllopet, såsom mingel, middagen, dans m.m.

DJ in a BOX

Detta är en jättesmart box som man kan hyra till bröllopsfesten istället för att betala för en DJ. Du väljer helt enkelt vilka låtar du vill ha i dina spellistor (eller väljer några av de färdiga listor som finns tillgängliga) via hemsidan innan du bokar. När du sedan får hem boxen är det bara att koppla in och trycka på play. Boxen mixar automatiskt ihop listan för att slippa avbrott mellan låtarna. Du kan ha upp till 5 spellistor och ett vanligt upplägg är att ha en lista till varje del av bröllopet, dvs mingel, maten, dans m.m.

Ett supersmidigt och billigt sätt att fixa den rätta stämningen på festen! 

Boka DJ in a Box.

Billig DJ till bröllop

Tips på musik till bröllopsfesten!

Behöver du tips på musik till bröllopsfesten? Är ni ute efter dansmusik, mingelmusik och bra bakgrundsmusik under bröllopsmiddagen? Eller ska ni kanske skapa ett bildspel med fina kärlekslåtar till? En jättbra grej är att gå in på Spotify och söka på bröllop. Där hittar du massvis med spellistor skapade för just bröllop som du kan få inspiration ifrån. Det finns allt ifrån inmarsch och utmarsch till dansmusik och musik till bröllopsvalsen. Här visar vi några exempel på spellistor med inspirerande musik som kanske skulle kunna passa. Välj ut de bästa och lägg ihop era egna spellistor! 

 

 

 


annons