Bröllopsfesten

Det är oftast inte oxfilén som är nyckeln till en lyckad fest. Genom att våga bjuda på er själva och sätta er egen prägel på festen kan ni med små medel få till en succéfest. Här har vi tagit fram lite tips som vi hoppas kan hjälpa er med att locka fram er kreativa sida, så ni kan hitta på fler roliga idéer som gör er bröllopsfest personlig och förhoppningsvis billig!


Bra festlokal till bröllopet

Festlokal

Det viktigaste är att alla får plats! Börja leta bröllopslokal i god tid! Läs mer om vad ni ska tänka på i jakten på den rätta festlokalen.


Dekorationer till bröllop

Dekorationer

Att hitta rätt dekorationer till bröllopsfesten är jätteviktigt för att få den rätta känslan. Bli inspirerad och hitta dekorationer som passar just ditt bröllop.


Dukning till bröllopsfesten

Dukning

Gör det där lilla extra som gästerna kommer komma ihåg och se till att det går i ett och samma tema.


Musik till bröllopet

Musik till bröllopsfesten

Vad vore en fest utan musik? Idag finns det många bra alternativ som inte kostar en förmögenhet. Läs mer.


Lekar och aktiviteter till bröllop

Lekar & Aktiviteter

Framkalla god stämning och härliga skratt med roliga lekar och aktiviteter för gästerna och brudparet!


Gästbok till bröllop

Gästbok

Minns tillbaka på din fantastiska bröllopsdag i framtiden med hjälp av en gästbok. Här får du tips på roliga och annorlunda varianter på olika gästböcker till ditt bröllop!


Mat till bröllopsfesten

Mat till bröllop

Maten är för många något av det viktigaste på bröllopsfesten och är oftast en av kvällens höjdpunkter. Oavsett ifall du är ute efter billig catering eller vill veta hur mycket mat som behövs till dina gäster, ger vi dig här många bra tips angående maten på bröllopsfesten.


Alkohol till bröllop

Alkohol och dryck

Alkohol kan många gånger vara en ganska stor utgift, speciellt om man har många gäster och tänker bjuda på allt. Läs mer om vad man ska tänka på angående alkoholen till festen.


Fira med en fantastisk ljusfest

Låt era gäster, tillsammans med er, skicka iväg var sin svävande lykta upp mot himmelen och få en fantastisk upplevelse tillsammans! Ett perfekt sätt att fira er speciella dag tillsammans med era gäster. Det bästa av allt är att det numera finns miljövänliga alternativ utan metall och med biologiskt nedbrytbart material. Dessa lyktor är alltså ett mycket bättre och mer miljövänligt alternativ än fyrverkerier men minst lika häftigt, framför allt det faktum att det är en gemensam aktivitet som alla gör tillsammans.

Svävande ljuslyktor till bröllopsfesten
Svävande lykta

Khom loy - vit

8 st för 139:-

Lykta som svävar i himlen

Khom loy - hjärta

29:- / styck

Hjärtformade tomtebloss

Hjärtbloss

4 st för 49:-

Tomtebloss till bröllopet

Tomtebloss

20 st för 29:-


annons