Fixa sminket själv

Sminka dig själv inför bröllopet 

Fixa sminket själv och spara pengar!

Istället för att lägga väldigt mycket pengar på att någon sminkar dig till bröllopet kan du prova att göra det själv. Då kan du istället lägga lite extra pengar på att köpa riktigt bra smink så det verkligen håller hela kvällen ut! Dessutom får du ju på det sättet behålla allt fint smink som blir över, jämfört med gå till en makeup artist.

Det behöver inte bli så avancerad sminkning ifall du inte vill. Kör då istället på en vacker, enkel, naturlig look eller kanske ta hjälp av en vän som är duktig på makeup. Prova i alla fall, kanske blir du förvånad över hur fint du kan sminka dig själv!


Gör din egen brudsminkning

10 tips på hur du gör din egen brudsminkning!

5 aug 2016

10 tips på hur du gör din egen brudsminkning! Att göra sin egen brudsminkning på bröllopsdagen är ett mycket bra sätt att spara pengar. Dessutom får du det precis som du själv vill ha det och du kan prova dig fram till ett lyckat resultat. Det kan dock kännas lite läskigt att ge sig på att [...]


Köp smink online

Bra smink till bra pris - Handla online!

Det är väldigt viktigt att köpa smink med hög kvalitet, speciellt när det gäller din bröllopsdag. Den stora skillnaden mellan billigt smink och smink av högre kvalitet är oftast att det finare sminket håller mycket, mycket längre. Det är ju verkligen något man vill på sin bröllopsdag, att det håller hela kvällen. Genom att handla ditt smink och hudvårdsprodukter online kan du i lugn och ro sitta hemma och beställa bra smink till ett billigare pris!

Lyko - smink online


 Videoguider - Gör din egen makeup till bröllopet!


Få hjälp med brudsminkning

Ta hjälp av en vän

Har du någon bekant som är duktig på att sminka så kanske hen kan hjälpa dig ifall du har svårt att få till din brudsminkning på egen hand.