Egen Håruppsättning

Att göra sin egen håruppsättning är ett mycket bra sätt att spara in pengar på. Men det kanske inte alltid är helt lätt att göra själv. Vi hjälper dig! Här har vi samlat några videoguider som vi tycker är bra och som kanske kan hjälpa dig hitta den stil du vill ha. Som du ser så går det att göra alla dessa helt själv, men ta gärna hjälp av en vän så blir det kanske lite lättare.


Hitta hårvårdsprodukterna du behöver

Det finns många hårvårdsbutiker där ute, men våra två favoriter är dessa:

Hairsale
Lyko
Nordic Feel

Videoguider - Gör din egen håruppsättning

Det kan vara väldigt svårt att förklara med ord hur man ska göra en håruppsättning. Här tipsar vi därför om några väldigt bra videoguider som går igenom precis hur du ska göra steg för steg. En del är faktiskt riktigt lätta att få till snyggt på egen hand medan andra uppsättningar kräver lite mer. Det kan därför vara bra att ta hjälp av en vän när du testar att göra håruppsättningarna.

Håruppsättningar med långt hår:

Håruppsättning med kort hår:

 

Hårsmycken

För att få till den perfekta håruppsättningen kan ibland ett hårsmycke vara kronan på verket. Här nedan tipsar vi om ställen där du kan hitta fina hårsmycken till ett överkomligt pris. 

Asos:

Asos har en sida som heter "Wedding shop". Där kan du hitta massa fina kläder, skor och accessoarer till bröllopet, inklusive fina hårsmycken. 

Trots att Asos skickar varorna från Storbritannien går det förvånansvärt lätt och smidigt och det är ingenting du behöver oroa dig över.

Fraktkostand: Gratis vid order över 250:- 

Returkostnad: Gratis 

Utvalda hårsmycken

Etsy:

Etsy är en jättestor marknadsplats för mindre aktörer från hela världen som säljer sina ofta handgjorda produkter tillverkade med kärlek. Här kan du hitta allt möjligt till bröllopet inklusive massvis med fina hårsmycken. Eftersom produkterna skickas från olika ställen i världen är fraktkostnaden olika stor beroende på vart den skickas ifrån. Det framgår dock tydligt på sidan vart produkten finns och hur mycket frakten kommer att kosta. Här är dock produkterna oftast något dyrare jämfört med de två andra butikerna vi rekommenderar. 

Fraktkostnad: Beroende på vad du beställer

Unika hårsmycken


annons