Brud

Är det snart bröllop på gång? Så himla roligt! Givetvis vill man som brud känna sig så vacker som möjligt på sitt bröllop. Därför har vi här samlat våra tips för hur man som brud kan göra för att känna sig extra vacker på sin bröllopsdag utan att behöva betala en förmögenhet. Vi tipsar här om allt från billiga brudklänningar och brudskor till hur du gör enkla håruppsättningar och vad du inte får glömma att packa med dig på bröllopsdagen.


billig brudklänning

Köp billig brudklänning

Har man varit på en bröllopsbutik kan man ibland fråga sig ifall det överhuvudtaget finns billiga brudklänningar. Men det finns det faktiskt! Vi har hittat många jättefina brudklänningar för under tusenlappen! Du kan alltså spara flertalet tusenlappar genom att köpa en billig klänning online istället för att gå till en bröllopsbutik.


Köpa begagnad brudklänning

Köp begagnad brudklänning

Är du ute efter en lite billigare klänning samtidigt som du vill vara lite snäll mot miljön? Då kanske du skulle kunna tänka dig att köpa en begagnad brudklänning. De allra flesta begagnade klänningar är ju dessutom antagligen endast använda en enda gång.


Billig brudbukett

Brudbukett

Att bruden ska ha en brudbukett är för de flesta självklart. Nu för tiden är det dock inte lika självklart hur en brudbukett ska se ut. Här får du tips och inspiration för hur du skapar en personlig brudbukett och hur du binder din egen för att hålla nere kostnaderna.


Vad man ska ha med sig i brudväskan på bröllopsdagen

Vad ska man ha med sig i brudväskan på bröllopsdagen?

Det finns en del saker som kan vara bra för bruden att komma ihåg att ta med sig på bröllopsdagen. Vissa saker kan till och med vara ovärdeliga att ha i brudväskan ifall något oförutsett skulle inträffa. Här är listan som ni inte får missa helt enkelt.


Hår och smink till bruden

Hår och Smink

Som brud ska man ju vara den vackraste i hela sällskapet och verkligen sticka ut. Den vita klänningen hjälper ju till såklart men annars är just håret och sminkningen en viktig del i att se fantastisk ut. Vi ger dig därför lite tips på hur du kan göra för att få till en snygg håruppsättning och fixa brudsminkningen på egen hand.


Hyra brudklänning

Hyr brudklänning

Att hyra sin brudklänning kan vara ett enkelt och smidigt alternativ för dig som vill spara lite pengar samtidigt som man inte vill spara klänningen på vinden efter bröllopet. Dessutom slipper man ju att försöka sälja klänningen begagnad om man nu inte vill spara den.


Skor till bröllop

Skor

Genom att köpa billiga brudskor online kan du komma undan bra mycket billigare än ifall du skulle handla i en bröllopsbutik. Det finns massvis med fina brudskor som inte kostar en förmögenhet. Se själv ifall du kan hitta några som passar dig!


underkläder till bröllopsdagen

Brudunderkläder

För att känna sig så vacker som möjligt på sin bröllopsdag får bruden inte missa att tänka på underkläderna. Här tipsar vi om både vackra brudunderkläder och praktiska varianter som inte syns under brudklänningen.