Bröllopsgäst

Har du blivit bjuden på bröllop? Grattis! Att få vara bröllopsgäst och tillsammans med brudparet få fira en sådan alldeles speciell dag tillsammans är helt magiskt. Det är verkligen en dag fylld av kärlek och inget annat! Vi älskar att få vara bröllopsgäster, hoppas att du gör det med.

Då kanske du uppskattar vår sida där vi har samlat en del nyttig information och en hel del bra tips till just dig som bröllopsgäst.


Överraska brudparet med en bröllopslek

Överraska brudparet med en rolig bröllopslek

Tror du att brudparet skulle uppskatta en rolig lek som överraskning under festen? Då kan du få inspiration och massvis med förslag på roliga lekar att anordna för brudparet och de andra bröllopsgästerna genom att läsa våra lektips.


Brudtärneklänningar

Brudtärneklänningar

Har du fått det hedervärda uppdraget att vara brudtärna på din väns bröllop? Här hittar du vackra brudtärneklänningar.


Presenttips för bröllopsgäst

Presenter till brudparet

Som bröllopsgäst vill man ju gärna ha med sig en riktigt bra present som brudparet förhoppningsvis kommer uppskatta. Det kan dock vara svårt att komma på vad man ska köpa och vad man brukar ge som bröllopspresent. Vi hjälper dig att hitta bra presenter att överraska brudparet med.


Tips till Svensexa

Anordna Svensexa

Den "obligatoriska" svensexan är för många verkligen ett måste innan bröllopet. Oavsett om man gillar den klassiska varianten med roliga och pinsamma uppdrag eller om man föredrar en lite mer sofistikerad tillställning är det ett roligt sätt att ladda upp inför bröllopet. Vi tipsar här och ger förslag på aktiviteter för båda varianterna av svensexa.


Tips om bröllopstal

Bröllopstal

För den ovana talaren kan ibland det stundande bröllopstalet kännas som en tung sten på ens axlar. Vad ska man säga, vad kommer de andra tycka och hur sjutton ska jag kunna ställa mig upp och prata inför alla utan att få ett nervöst sammanbrott? Vår kompletta guide till det perfekta bröllopstalet kommer garanterat att hjälpa dig på traven!