Bordsdekorationer

Dekorationer till festen är en viktig del för känslan och helheten i lokalen. Försök att bestämma dig för en stil och håll dig till den. Det blir lätt mycket ihopplock när man har en liten budget för ett bröllop, men tänk då på att försöka ha ett färgtema. Då känns det mer som en helhet och som att allt hänger ihop även fast det är mycket blandade saker.  

Är nedan listar vi lite olika tips för att komma undan lite billigare med bordsdekorationerna på ditt bröllop.


Billiga bordsdekorationer

Spara på glasburkar och använd som ljuslyktor

Börja i god tid med att spara på till exempel gamla glasburkar som kan bli fina att använda som ljuslyktor eller små vaser. Ni kan dekorera burkarna med lite spetsband som ofta kan hittas billigt på loppis. Det är också vanligt att man dekorerar de med tårtpapper. Trots att man kan hitta ganska billiga ljuslyktor, blir det snabbt mycket pengar om du ska köpa många och dekorera alla bord med. Glasburkar är därför perfekt att fylla ut med! Det kan faktiskt också bli väldigt fint att dekorera konservburkar och ha som bordsdekorationer.

Du kan ockå måla glasburkarna, flaskorna och konservburkarna med en färg som passar i ditt tema eller köpa organzaband eller satinband för att smycka de med. Köp billiga dekorationsband!

Satinband ivory

Ljus Ivory

Ca 25 meter från 19:-

Sidenband till stolsöverdrag

Vitt

Ca 25 meter från 19:-

Rosa satinband

Ljusrosa

Ca 25 meter från 19:-

Prickigt satinband

Prickigt

Ca 25 meter från 49:-


Placeringskort för bord

Om det blir många gäster brukar det vara en bra idé att sätta upp en stor skylt med bordsplaceringen och numrera borden. Sätter man sedan ut ett numreringskort på varje bord är det lätt för gästerna att hitta till sina platser. Det finns en mängd olika sätt att numrera borden. Varför inte använda sig av en sifferballong eller använda gamla bilder på brudparet tillsammans med bordets siffra? Låt fantasin flöda och ta hjälp av inspirationen här nedan så kommer du säkert på något som passar ert bröllop!

Du kan även köpa färdiga placeringskort för borden om du inte har tid att pyssla själv. Här är några billiga alternativ:

Kort för bordsnumrering

Guld

12 st för 69:-

Bordsnummer

Silver

12 st för 399:-

Nummerkort till bröllopsdukningen

Vit

12 st för 79:-

Bordsnummer som bordsdekoration

Hjärta

12 st för 89:-


Konfetti på borden

Konfetti är en billig men rolig detalj att förgylla sin bröllopsdukning med. Sprid ut dem på bordet för att skapa en festlig stämning. Tänk även här såklart på att hålla dig till färgtemat. Sprid ut lite röd hjärtkonfetti eller rosenblad om du valt att ha röda detaljer på bröllopet eller kanske lite diamantkonfetti eller pärlor om du vill skapa lite exklusiv känsla. Det finns jättemycket olika konfetti att köpa men om du inte skulle hitta någon som passar kan man ju alltid tillverka egen! Klicka på bilderna för att komma till produkterna.

Pärlor som bordsdekoration

Pärlor

130 st för 69:-

Konfetti med texten Just Married

Just Married

14 g för 19:-

Iskristaller som bordsdekoration

Iskristaller

40 st för 19:-

Hjärtkonfetti

Hjärtan

30 g för 29:-


 

Dukning til bröllop

Bröllopsdukning

Läs mer om bland annat servettvikning och bordsplaceringskort under dukning.


 

annons