Billiga Brudtärneklänningar

Är du ute efter en brudtärneklänning som ska passa in i stilen på ditt bröllop? Har du en pressad budget som inte tillåter köp av dyra klänningar till alla tärnor? Då hoppas vi kunna hjälpa dig. Vi har samlat lite tips på bra butiker som säljer fina klänningar som fungerar alldeles utmärkt som brudtärneklänningar utan att spräcka budgeten.


Köpa brudtärneklänning från Asos

Asos har en specifik sida om brudtärneklänningar som du hittar på under kategorin weddingshop. Här kan du hitta väldigt fina och prisvärda klänningar till brudtärnan. Surfa runt bland puderrosa drömmar och vackra himmelsblå långklänningar och jag är nästan säker på att ni kommer hitta något som faller er i smaken.

Asos är ett brittiskt företag men det är jättesmidigt att handla därifrån och de har mycket goda omdömen.

Fraktkostnad: Gratis vid order över 235:-

Returkostnad: Gratis

Enkel brudklänning

Bandeau

£45

Brudklänning med spets

Pleated

£60

Tight brudklänning

Pearl Trim

£85

Billig brudklänning

Long Lace

£75


Brudtärneklänning på Nelly

På Nelly kan man hitta massvis med snygga och billiga brudtärneklänningar att köpa. Det bästa är att det finns så otroligt många att välja bland så att hitta en passande brudtärneklänning här ska nog inte vara så svårt. Snarare svårt att bestämma vilken av alla snygga klänningar som man ska välja. Det finns en kategori som heter ”Bridesmaid” men det kommer ibland upp ännu fler klänningar som kanske också kan passa som brudtärneklänning om man kikar under kategorin festklänningar.

Fraktkostnad: Gratis vid order över 199:-

Returkostnad: 39:-

Brudtärneklänning med volanger

Flounce

599:-

Ljus klänning till brudtärna

Halterneck

799:-

Mörkblå klänning till tärna

Frill Gown

899:-

Vinröd brudtärneklänning

Tied Back

699:-


Brudtärneklänning på Bubbleroom

Bubbleroom är en stor svensk modeaktör på nätet som har sålt kläder online sedan 2005. Det finns ett hundratal klänningar att välja bland och som kanske skulle kunna passa som brudtärneklänning till just ditt bröllop. Precis som på ett par andra hemsidor som vi har rekommenderat här ovan har Bubbleroom sina egna bröllopskategorier. Bland annat finns det kategorier för brudtärna, gästerna, brudklänningar och assessorer m.m.

Fraktkostnad: 39:-, gratis över 999:-

Returkostnad: f.n. 45:-

Brudtärneklänning med volanger

Matia

899:-

Rosa brudtärneklänning

Rosa

599:-

Mörkblå klänning till tärna

Navy

799:-

Rosa brudtärneklänning

Cascade

699:-


Bonprix

Bonprix är en av de 10 största postorderföretagen i Europa och har framförallt prisvärda kläder för famlijen. När det kommer till brudtärneklänningar är utbudet dock inte rikigt lika stort. Många klänningar som visas under bröllopskategorin kanske inte är det som de flesta letar efter inför ett bröllop. Det finns dock några riktiga pärlor bland de mer eller mindre passande brudtärneklänningarna som man kan köpa för ett bra pris. Det är absolut värt att kika åtminstone. Kanske är det en av Bonprix pärlor som passar perfekt till just ditt bröllop.

Fraktkostnad: 49:-

Returkostnad: 49:-

Brudtärneklänning med volanger

Syrenlila

449:-

Rosa brudtärneklänning

Rosa

599:-

Mörkblå klänning till tärna

Navy

799:-

Rosa brudtärneklänning

Cascade

699:-