Billig Brudklänning

När man ska köpa brudklänning kan priset ibland komma att bli en stor chock för många. Men du kan vara lugn, det finns faktiskt sätt att komma undan väldigt billigt! Det finns ett flertal bra butiker och märken som erbjuder vackra klänningar som passar perfekt att ha på ett bröllop, både som brud och som gäst.

Här nedan listar vi några av våra favoritbutiker som kan erbjuda väldigt bra alternativ till alldeles för dyra bröllopsklänningar. En del av butikerna säljer billiga vackra klänningar som inte nödvändigtvis säljs som en klassisk brudklänning och som därför ofta håller ett mycket lägre pris. Trots detta passar många av klänningarna helt perfekt till ditt budgetbröllop utan att någon gäst kommer att reagera. Kom ihåg att sortera sortimentet efter färg när du söker efter brudklänning online.

Just nu upp till 70% rabatt på brudklänningar hos Asos!

Ett bra tips är att börja kolla efter klänning i mycket god tid. På så vis har du större chans att hålla nere kostnaderna och förhoppningsvis hitta en på rea eller på kampanj. Något som inte varit så stort i Sverige förr om åren men som blivit riktigt stort på senare tid är ju “Black Friday”. Där kan man ibland göra riktiga fynd!


Här köper du billig brudklänning

Tänk på att sortimentet varierar och det kommer in nya klänningar relativt ofta. De brudklänningar som vi visar som exempel från de olika butikerna kanske inte alltid finns på lager eller har i vissa fall kanske utgått. Vi försöker uppdatera sidan i mån av tid men du får åtminstone en uppfattning om prisbild och vilken typ av klänningar som brukar finnas hos de olika butikerna online.


Brudklänning på Nelly

På Nelly hittar du en uppsjö av klänningar som passar till bröllop. De har ingen speciell bröllopsavdelning på hemsidan men däremot en avdelningar med festklänningar. Sorterar man resultatet på vitt kan man ofta hitta båda långa och korta klänningar som passar utmärkt som brudklänning. Det bästa av allt är att klänningarna dessutom ofta är riktigt billiga. Se till att gå in på kategorin festklänningar då du inte får upp samma resultat på kategorin klänningar.

Fraktkostnad: Gratis vid order över 249:-

Returkostnad: 39:- 

Just nu är det rea på Nelly med upp till 70% rabatt!

Långa vita klänningar från Nelly

Enkel brudklänning

Cross Back

599:-

Brudklänning med spets

Whenever

599:-

Tight brudklänning

Mermaid

799:-

Billig brudklänning

Forever

799:-

Korta vita klänningar från Nelly

Brudklänning med spets

Scalloped

399:-

Vit brudklänning med tyll

Follow Me

499:-

Billig brudklänning

Upper Lace

499:-

Kort brudklänning

Lace Panel

749:-


Köpa brudklänning från Asos

Asos är en av mina favoritsidor när det gäller vanliga kläder men det finns så mycket mer än bara vardagskläder. Asos har en specifik sida om bröllopskläder som heter just weddingshop. Där hittar du underbara brudklänningar till riktigt låga priser om du jämför med många andra aktörer på marknaden. De har även samlat kläder till både tärna och bestman så att du enkelt och smidigt kan köpa allt på ett och samma ställe.

Asos är ett brittiskt företag men oroa dig inte, det är faktiskt jättesmidigt att handla därifrån och de har mycket goda omdömen!

Fraktkostnad: Gratis vid order över 235:-

Returkostnad: Gratis

Enkel, vit klänning

Corset Detail

£110

Billig bröllopsklänning med spets

Long Sleeve

£120

Brudklänning i större storlekar

Tulle Maxi

£150

Modern brudklänning

High Crop

£180


Bröllopsklänningar på Bubbleroom

Bubbleroom är en välkänd svensk klädbutik online som har funnits i många år. Även fast Bubbleroom inte är specialiserad på just brudklänningar kan du hitta många fina varianter av bröllopsklänningar. Det finns faktiskt en kategori för just bröllop och bröllopsklänningar. Ibland kan du göra verkliga fynd hos Bubbleroom då de ofta säljer en hel del klänningar riktigt billigt.

Fraktkostnad: 39:-, gratis över 999:-

Returkostnad: f.n. 45:-

Billig bröllopsklänning

Simone

599:-

Bröllopsklänning

Rosetta

2 495:-

Billig brudklänning

Genevieve

1 499:-

Klänning till bröllop

Open back

899:-


Bonprix

Utbudet av klänningar i traditionell stil är inte jättestort på Bonprix men vi tycker ändå att det är värt att ta en titt då det ibland finns några riktiga guldkorn som är väldigt billiga. Var noga med att gå in på Bonprix bröllopsavdelning!

Fraktkostnad: 49:-

Returkostnad: 49:-

Cremefärgad klänning till bröllop

Bodyflirt

439:-

Billig bröllopsklänning

BP Collection

699:-

Brudklänning i neopren

Bodyflirt

799:-

Kurvig bröllopsklänning

Bodyflirt

899:-


Boozt

Boozt har ett antal "riktiga" brudklänningar i sitt sortiment som är lite dyrare än de andra butikerna. Däremot kan man ibland göra riktiga fynd även på Boozt eftersom de titt som tätt har diverse kampanjer och erbjudanden. Även på Boozt kan man ibland hitta prisvärda vanliga vita klänningar som absolut kan fungera som brudklänning.

Fraktkostnad: Gratis vid order över 499:-

Returkostnad: Gratis

Klänning med vita blommor

Camille Dress

2100:-

Spetsklänning till bröllop

Josephine Dress

4000:-

Klassisk brudklänning

Giggi

3000:-

Annorlunda brudklänning

By TiMo

3299:-


Tips!

Registrera dig på butikernas nyhetsbrev för att få rabatter och för att lättare hålla koll på kampanjer och rea!


Light in the box

Här kan du hitta vansinnigt billiga bröllopsklänningar som skickas direkt från Kina. Har du planer på att beställa din brudklänning från Light in the box finns det dock ett antal saker du måste ta hänsyn till innan du trycker på knappen.

  • För det första tillkommer ofta extrakostnader i form av tullavgift i samband med leveransen. Läs mer längre ner på sidan.
  • Leveranstiden är ofta längre än vad som står. Se till att beställa i mycket god tid innan ditt bröllop. Skulle det bli strul eller du inte är nöjd måste du ha tid att sy om klänningen eller hitta en ny. Det har nämligen förekommit leverans av fel vara.
  • Krångligare att skicka tillbaka en klänning som inte passar, jämfört med ett svenskt företag.

Med det sagt så har butiken faktiskt fått 7,6 av 10 stjärnor med 7198 omdömen på Trustpilot.se utan att uppmuntra folk till att ge ett omdöme. Uppenbarligen är det många som blivit väldigt nöjda trots att andra haft en del strul. Med så billiga klänningar kan det kanske vara värt att testa! De brukar lämna ca 2,5cm i varje söm så att det ska gå att korrigera storleken på ett enkelt sätt.

Gå in och kika på lightinthebox.se! Det finns verkligen hur många brudklänningar som helst att välja bland!

Fraktkostnad: Beroende på beställning

Billig brudklänning online

Lan Ting Bride

1583:-

Klassisk brudklänning

Lan Ting Bride

2023:-

Brudklänning med spets

Lan Ting Bride

1583:-

Billig brudklänning

Lan Ting Bride

1320:-


Avgifter vid import av brudklänning från land utanför EU

Om du vill köpa en billig brudklänning från ett land utanför EU tillkommer en del kostnader som kan vara värt att tänka på innan du beställer. Det handlar för det första givetvis om en fraktkostnad, sedan tillkommer dessutom tull, moms och importdeklarationsavgift. Så här mycket ska du lägga till på priset som visas: 

Tull: 12%

Moms: 25%

Postens avgift för importdeklaration: 125:-