Aktiviteter till svensexa

Ska du planera en svensexa men har svårt att komma på roliga aktiviteter? Då har du kommit helt rätt! Här ger vi dig nämligen tips och förslag på roliga och populära aktiviteter som garanterat komma liva upp och göra svensexan till en oförglömlig dag.

Populär aktivitet

Paintball

Paintball är en populär aktivitet och en ofta uppskattad överraskning på en svensexa. Det är en aktivitet där alla kan vara med och som verkligen ser till att höja adrenalinpåslaget en aning.
Läs mer

Flyboard på svensexa

Flyboard

Med en flyboard kan du flyga upp till 9 meter över vattenytan och göra alla möjliga konster, om man klarar att hålla ordning på kroppen vill säga. Detta är en till en början ganska svår aktivitet att bemästra vilket kan vara ganska roligt för de som tittar på.
Lär mer

Rolig aktivitet

Pole Dance

Här får brudgummen visa sina skills på stången samtidigt som ni kanske kan få er ett gott skratt eller rent av bli imponerade över hans oväntade kunskaper. Detta kan också vara en mycket oväntad aktivitet att göra tillsammans.
Läs mer

Helikoptertur

Helikoptertur

Att få flyga helikopter över staden man bor i är en häftig upplevelse som är få förunnat. Det kan vara lite läskigt, speciellt för höjdrädda såklart, samtidigt som det är en helt otrolig känsla. Kanske kan detta vara en uppskattad aktivitet för just din kompis på sin svensexa.
Lär mer

Spela in en låt till bröllopsfesten

Spela in en låt

Boka plats i en studio och låt brudgummen spela in en låt. Perfekt att spela upp på bröllopsfesten sedan! Passa även på att spela in en rolig musikvideo som passar till låten.
Läs mer

Spännande aktivitet på svensexa

Escape Room

Efter att ni blivit instängda i ett rum måste ni på begränsad tid samarbeta för att lösa gåtorna och komma fram till hur ni ska ta er ut. Kommer ni att hinna lösa problemet?
Lär mer

Glasblåsning

Glasblåsning

Glasblåsning är verkligen en konst och något som är svårt att lära sig ordentligt. Däremot kan det vara kul att testa och uppdraget är såklart att brudgummen ska tillverka en vacker gåva till bruden.
Läs mer

Rolig aktivitet till svensexa

Bumperball

Bumperball är fotboll där tacklingar är halva grejen. En skitrolig aktivitet för svensexan ifall ni är ca 10-12 personer.
Lär mer

Prova på att dreja

Drejning

Locka fram er kreativa sidan och prova på drejning. Man brukar kunna få ganska roliga resultat när man aldrig drejat tidigare, vilket dessutom kan göra sig väldigt bra på video. När brudgummen till slut får till snitsen blir slutprodukten såklart en given present till bruden.
Läs mer

Måla en tavla till bruden

Måla en tavla

Tycker man att det är ett för enkelt uppdrag att t.ex. måla en tavla av bruden som vanligt, kan man istället låta brudgummen måla en tavla med munnen. Helt plötsligt får man ännu större respekt för alla munmålare som är helt otroliga.
Köp material

Klättring

Klättring

Klättring är en rolig fysisk aktivitet som man kan göra både inomhus och utomhus. Många klätterklubbar låter dig boka in prova-på-klättring med instruktörer.

Hoppa fallskärm

Hoppa fallskärm

Ge brudgummen sitt livs upplevelse genom att överraska med denna adrenalinfyllda aktivitet på svensexan.
Lär mer

Hyr bastuflotte på svensexa

Bastuflotte

Njut av sol, bad och skönt häng på sjön under svensexan genom att hyra en bastuflotte.
Läs mer

Populär aktivitet på en svensexa

Rally

En perfekt aktivitet för gänget som älskar fart och motorer är rally. Ett alternativ till Rally är folkrace som blir lite billigare och är ibland roligare ifall ni ska köra mot varandra. Framförallt ifall inte alla har erfarenhet sedan tidigare.
Lär mer

Aktivitet för fotbollsälskare

Fotbollsgolf

Fotbollsgolf är en jättekul aktivitet för de som älskar sport och kanske framförallt fotboll. Tänk er golf, fast med en fotboll och benet som klubba.

Improvisationsteater som aktivitet på svensexa

Improteater

Improvisationsteater kan vara skitkul, både att titta på och att själv vara deltagare i. Det gäller att verkligen släppa loss och det kanske är just en sådan utmaning som er kompis behöver.
Lär mer

Ölprovning

Ölprovning

Är den blivande brudgummen en utpräglad ölälskare är en ölprovning ett givet alternativ som aktivitet på svensexan.
Läs mer

Höghöjdsbana

Höghöjdsbana

En höghöjdsbana är som en hinderbana högt upp bland trädtopparna. Ett perfekt sätt att för brudgummen att träna bort sin höjdrädsla? Kanske inte ifall han verkligen är höjdrädd på riktigt men en ändå en rolig och annorlunda aktivitet.

Lär mer

Åka wakeboard på svensexa

Wakeboard

Att testa på wakeboardåkning eller vattenskidor kan vara en rolig utmaning för en som aldrig har provat tidigare.
Läs mer

Spa på svensexa

Spa

Slappna av ordentligt och njut av en lugn stund tillsammans på ett härligt spa där ni kan hänga och bara ha det gött. Boka in en massage eller varför inte någon ny behandling ni inte provat förr.
Lär mer

Rolig fysisk aktivitet på svensexa

Hinderbana

Vem är egentligen starkast, snabbast och smidigast i ert kompisgäng? Här har brudgummen chansen att visa vad han går för på en hinderbana fylld med tuffa och utmanande hinder.

Läs mer

Lerduveskytte

Lerduveskytte

Tävla i en av världens mest populära skyttegrenar, lerduveskytte. Ta först del av instruktörens tips och tricks för att sedan visa hur en lerduva ska tas.

Lär mer

Prova på fäktning

Fäktning

Utmana brudgummen på fäktning! En aktivitet som antagligen är ny för de flesta vilket gör det hela lite roligare och mer spännande.
Läs mer

Combat archery tag

Combat Archery Tag

Pilbågskrig! En skitrolig aktivitet som fungerar både inomhus och utomhus. Det är som dodgeball fast man skjuter pilar på varandra. En perfekt aktivitet för svensexan helt enkelt!
Lär mer


Erbjuder ditt företag en rolig och passande aktivitet till svensexan?

Hör gärna av dig till oss och presentera er aktivitet så kanske vi kan tipsa om den här på sidan!