Skor

Du behöver inte köpa skor till bröllopsdagen i en speciell bröllopsbutik. Det finns mängder av billiga skor i vanliga skobutiker online som passar alldeles utmärkt att ha på bröllopsdagen. Dessutom har vanliga skobutiker ofta kampanjer med exemeplvis "köp 3 betala för 2" osv. Ett perfekt tillfälle att både köpa nya löparskor och fina bröllopsskor till både bruden och brudgum.

Kolla in alternativen hos: 

Nelly

Nelly har kanske inte riktigt lika stort utbud jämfört med vissa andra butiker men Nelly är ändå väl värt ett besök när du letar efter skor. Har du tur kan du ibland göra fantastiska fynd då de emellanåt rear ut utgående modeller med upp till 80% rabatt!

Frakt: Gratis vid order över 199:-

Retur: 39:-

Vita bröllopsskor 

Bonprix

Hos Bonprix hittar du en speciell liten bröllopsavdelning där de har samlat billiga skor och accessoarer som passar utmärkt till just bröllopet. Sök bara på bröllop så kommer du rätt!

Frakt: 49:-

Retur: 49:-

Billiga bröllopsskor

Sarenza

Vad du än söker för typ av bröllopsskor finns det en stor chans att du hitter dem här! Sarenza har nämligen hur mycket fina bröllopsskor som helst att välja på! Det är kanske i och för sig inte så konstigt då de säljer över 700 märken och lagerhåller ca 50.000 skomodeller! De erbjuder alltid fri frakt och fri retur samt en oerhört generös policy för öppet köp, nämligen hela 100 dagar.

Frakt: Gratis

Retur: Gratis 

Skor till bröllop 

Roliga stickers till fotograferingen!

Varför inte piffa till skorna lite och få till riktigt roliga bilder under bröllopsfotograferingen? Här hittar du billiga och roliga stickers att sätta under skorna. Kanske bara som en rolig grej eller som som sagt en kul accessoar på bröllopsfotograferingen. Klicka på bilderna för att se fler och köpa!

Roliga sko stickersSko stickers she´ smineSko stickers