Bröllopsfotografering

Bröllopsfotografering

Billiga bröllopsfotografer

Professionella fotografer till bröllopet är tyvärr ofta en ganska stor del av din bröllopsbudget. Ofta kan kostnaden lätt komma upp över 20.000:- och mycket mer för en heldag! Nu för tiden finns det dock väldigt många duktiga fotointresserade amatörer som gärna fotar ditt bröllop väldigt mycket billigare, just för att de älskar fotografering och endast har det som en hobby. 

Hör runt med dina vänner och bekanta, kanske känner de någon fotointresserad som är duktig på att ta fina bilder och som kan tänka sig att hjälpa er. Man kan också kontakta en gymnasieskola, som kanske har duktiga elever på mediaprogrammet, och fråga ifall de skulle kunna tänka sig att ställa upp. Många hobbyfotografer fotar gärna gratis eller riktigt billigt för att få erfarenhet och för att försöka bli bättre. 

Ett annat bra ställe att efterfråga billiga amatörfotografer är Fotosidan.se. Det är en samlingsplats för fotointresserade som också erbjuder gratis annonser på deras köp- och säljsida. Bli medlem gratis och lägg upp en annons där billig fotograf sökes. Du kan dessutom ställa frågan i en bröllopsgrupp/köp & säljs-sida på facebook som också är ett gratis sätt att komma i kontakt med amatörfotografer till ditt bröllop. 

Sammanfattningsvis:

  • Hör runt med vänner och bekanta
  • Fråga gymnasieskolor med mediaprogram
  • Gratis annons på Fotosidan.se
  • Fråga i bröllopsgrupper och Köp & Säljs-sidor på Facebook

Låt gästerna fotografera bröllopet

Ta hjälp av gästerna

Förr var det väldigt vanligt att man placerade ut engångskameror på borden så att gästerna kunde fotografera som de ville under festen. På så sätt fick brudparet massa roliga bilder från hela festen, men nackdelen med billiga analoga engångskameror var ju att en stor del av bilderna blev totalt oanvändbara på grund av bl.a. underexponering. Man fick med andra ord betala för bilder som man inte kunde använda. 

Nu finns dock en modern version av detta!


 annons


Med tjänsten Wedbox kan du ta hjälp av dina gästers mobilkameror och samtidigt samla alla videor och bilder på samma ställe automatiskt, utan att behöva samla in bilder från varje gäst. Denna tjänst kan ju såklart inte ersätta en riktig fotograf men det är ett mycket bra komplement som ger dig många roliga vidoer och bilder från HELA festen! Uppmana t.ex. era gäster att var och en spelar in en liten videohälsning till brudparet! Det blir som ett roligt komplement till gästboken.

Detta är en jättebra tjänst som vi varmt kan rekommendera! Läs mer om hur tjänsten fungerar!

Gratis app för bröllopsfoto  

Gör ett roligt fotobås till bröllopsfesten

Fixa ett "fotobås" (photo booth)

Ett oerhört populärt sätt att få roliga, spexiga och annorlunda bilder är genom att använda sig utav ett photo booth. Det är dessutom ett bra sätt att få gästerna att slappna av och ha roligt under festen. Genom att använda massa kul rekvisita kan gästerna verkligen släppa loss och ta lite galna, roliga bilder. 

Sätt en kamera på ett stativ och häng upp en bra bakgrund. Låt antingen någon vara ansvarig för att knäppa bilderna eller häng upp tydliga instruktioner till gästerna hur man enkelt tar ett foto med självutlösaren. Riktigt roligt att se bilderna på alla gäster dagen efter!

Köp roliga fotoprops på MyHeart!

Fotoprops

Blandat

10 st

Fotoprops mustascher

Mustascher

6 st

Fotoprops munnar

Munnar

3 st

Fotoprops gentleman

Gentleman

4 st


Glöm inte att ta hand om dina minnen!

Gör en fin fotobok av de bästa bilderna från bröllopsdagen och återupplev dina minnen när helst du vill. Vi gör ofta fotoböcker för att det är så mycket roligare att bläddra i en vacker bok där endast utvalda bilder finns med istället för att sitta framför datorn och scrolla bland oändligt antal bilder (med varierande kvalité).

Testa SMARTPHOTO eller PHOTOBOX.

Fotobok från bröllopet


  • Enkel och smidig programvara
  • Bra byggkvalitet
  • Prisvärd
Beställa fotobok från bröllopet


  • 100% Nöjd kundgaranti
  • Bra kundtjänst
  • Lätt att komma igång

 annons