Bröllopspresent

Bröllopspresenter är inte alltid det lättaste att köpa eller att önska sig heller för den delen. Ifall ni inte kan komma på något som brudparet verkligen behöver eller skulle vilja ha, kommer här några tips!

Ge bort en upplevelse i bröllopspresent!

En upplevelse är en oerhört uppskattad present som har ökat markant bland de hetaste presenttipsen de senaste åren. Folk har redan så mycket saker att de hellre får ett fantastiskt minne istället, vilket en upplevelsepresent faktiskt oftast innebär. Det är dessutom ofta väldigt roligt att få en annorlunda upplevelse i present eftersom det i många fall inte skulle bli av att man köper en sådan upplevelse till sig själv.

Varför inte låta brudparet prova på något av följande alternativ:

3 utvalda upplevelsepresenter hos upplevelse.com:

Populär bröllopspresentSpännande bröllopspresentVinprovning som present till bröllop

Du kan dessutom kika in på upplevelsepresent.se som också erbjuder en väldig massa upplevelser runt om i Sverige. Har du svårt att bestämma dig för en upplevelse? Inga problem, köp ett presentkort och lå brudparet bestämma själva! 

Roliga små presenter

Har du tänkt att ge ett bidrag till bröllopsresan eller ett presentkort i bröllopspresent kan det ändå vara kul komma med något mer än ett kuvert på bröllopsdagen. Här är några billiga men roliga alternativ som kanske skulle passa:

Extra personliga presenter

Ge bort en vinflaska med en egen personlig etikett och vinkartong. Eller varför inte en kortlek eller pussel med personliga bilder på er själva eller brudparet? Garanterat en mycket uppskattad och rolig present! Fler roliga alternativ hittar du på Smartphoto.

Personlig billig bröllopspresent

Kortlek med egna bilder

Presenter till bröllopsresan

Har ni tänkt ge pengar till bröllopsresan i bröllopspresent passar ju ett resekit helt perfekt som en extra liten present! På MyHeart finns flera olika passfodral och bagagelappar att köpa billigt! Köp till en nackkudde + ögonlapp och några böcker så har du ett trevligt resekit.  

Resekit för bröllopsresan 

"Spel" med romantiska uppdrag

Ge bort extra romantik i flera veckor framöver! Dessa "spel" är en väldigt populär present till brudparet som går ut på att de ska få ett extra romantiskt år. Brudparet turas om att dra ett kort varje vecka, sedan har man veckan på sig att uppfylla den romantiska uppgiften på kortet. En perfekt present till ett nygift par helt enkelt! Du hittar de här!

Romantisk bröllopspresent 

Fyll-i-bok för att minnas bröllopet

Köp en fyll-i-bok där brudparet själva kan fylla i allt från kärleksförklaringar och roliga minnen från festen till presenter, bröllopsresa och mycket, mycket mer. Du hittar fyll-i-böckerna anpassade speciellt för bröllop på Bokus. "En kärleksförklaring" hittar du här!

Fyll-i-bok till bröllop

Låt brudparet välja själva - Köp presentkort!

Med presentkort kan du låta brudparet få som de vill utan att ni ger de ett kuvert med pengar, som ibland kan kännas lite konstigt. Man kan numera köpa presentkort på i princip allting, så ni kan garanterat hitta något som passar och som brudparet kommer uppskatta. På presentkorttorget.se kan ni enkelt och smidigt köpa presentkort från ett hundratal företag.

Är brudparet t.ex mitt uppe i en renovering eller flytt? Ja, vad passar då bättre än ett presentkort på IKEA? Eller älskar brudparet att resa? Köp då ett presentkort på Ving! Det är ju alltid roligt att hitta på något tillsammans! Varför inte köpa ett presentkort på Ticketmaster så ni tillsammans kan hitta ett datum och tillställning som passar.

Köp presentkort till brudparet

Fin ask till presentkortet

Istället för att bara ge presentkortet i ett kuvert finns det jättefina askar man kan lägga presentkorten i. Det blir en extra fin förpackning som passar utmärkt till en bröllopspresent. Köp den här!

Ask till presentkort