Bröllopspresent

Bröllopspresenter är inte alltid det lättaste att köpa eller att önska sig heller för den delen. Ifall ni inte kan komma på något som brudparet verkligen behöver eller skulle vilja ha, kommer här några tips!


Ge bort en upplevelse i bröllopspresent

En upplevelse är en oerhört uppskattad present som har ökat markant bland de hetaste presenttipsen de senaste åren. Folk har redan så mycket saker att de hellre får ett fantastiskt minne istället, vilket en upplevelsepresent faktiskt oftast innebär. Det är dessutom ofta väldigt roligt att få en annorlunda upplevelse i present eftersom det i många fall inte skulle bli av att man köper en sådan upplevelse till sig själv.

Varför inte låta brudparet prova på något av följande alternativ:

Upplevelse som bröllopspresent

Motorsport

Är det höga hastigheter som får adrenalinet att pumpa hos brudparet finns det en rad aktiviteter på upplevelser.com som skulle passa perfekt. Vad sägs om att få provköra både Lamborghini och Ferrari, köra världens snabbast bil Dodge Challenger Hellcat, köra formel 1 eller få testa på folkrace?
Till butiken

Vattensport

Vattensport

Trivs brudparet som fiskar i vattnet? Då finns en mängd roliga aktiviteter att testa på. Kanske hade det passat med kitesurfing, flyboard, köra speedcat, rafting eller åka ribbåt? Dessa aktiviteter hittar du hos Greatdays.
Till butiken

Annorlunda boende för brudpar

Annorlunda boende

Vill du ge brudparet en weekend utöver det vanliga? Inget emot Scandic hotell men vad sägs om att övernatta i en igloo eller varför inte 155m under jord i Sala silvergruva. Garanterat ett minne för livet!
Till butiken

Ge bort vinprovning i present

Mat och dryck

Är det vinälskare som snart står vid altaret passar ju en vingårdsupplevelse med vinprovning perfekt. Men det finns mycket, mycket mer än vinprovning att välja bland när du ska ge bort en mat- eller dryckesupplevelse. Du hittar garanterat något som kan passa brudparet hos Upplevelse.com
Till butiken

Presentkort på fallskärmshopp

Luftaktiviteter

Är brudparet av den äventyrliga typen som vågar utmana sig själva finns det en rad spännande luftaktiviteter att testa på. Tandemhopp, helikoptertur, segelflyg och flyga luftballong är bara några. Dessa och ännu fler hittar du på bl.a Greatdays.
Till butiken

Presentkort på upplevelse

Presentkort

Har du svårt att bestämma dig för vilken upplevelse du ska köpa i bröllopspresent? Låt brudparet välja själva genom att köpa ett presentkort istället. Du kan köpa presentkort på upplevelser hos bl.a Upplevelse.com, Greatdays.se och Upplevelsepresent.se.
Till butiken


Bröllopspresent till hemmet

Det är väldigt vanligt att ge bort något fint till hemmet i bröllopspresent. En vacker inredningsdetalj eller något användbart kökstillbehör är ofta mycket uppskattat. En lite exklusivare sådan, som just en bröllopspresent ofta är, kanske inte är något som brudparet själva skulle unna sig. Just därför är en sådan mycket uppskattad. Tänk dock på att försöka hålla dig till brudparets stil så att presenten passar ihop med det övriga i hemmet. Här nedan tipsar vi om populära presenter till brudparet som förhoppningsvis inte bara blir liggandes i ett skåp.

Tavla som bröllopspresent

Tavla med karta

Hos Mapiful kan du beställa en personlig tavla föreställande en karta över brudparets hemort. Du väljer enkelt på hemsidan hur inzoomad kartan ska vara samt vilken text som ska stå under innan du beställer.
Till butiken

Personlig tavla till brudparet

Personlig tavla

Att få en snygg och stilsäker poster som dessutom är framtagen speciellt till brudparet kan bli en väldigt uppskattad present. På Room99 kan man välja bland en mängd fina designer så att tavlan passar just ert bröllopspar.
Till butiken

Ge bort en vas i bröllopspresent

En vacker vas

En vacker vas känns som en klassisk och användbar present. Varför inte denna otroligt populära vasen från Klong. På Royal Design hittar du ett stort utbud av vackra vaser att välja bland.
Till butiken

Ljusstake

Ljusstake

När höstmörkret smyger sig på finns det väl knappt något mysigare än att få tända lite ljus? En vacker ljusstake kan oftast placeras på många olika ställen vilket gör det till ett ganska säkert kort som bröllopspresent.
Till butiken


Present till bröllopsresan

Köp ett roligt eller lyxigt resekit inför brudparets kommande bröllopsresa. Det kanske inte kommer vara just dessa presenter som kommer att göra resan till deras livs bästa men dem kommer kanske åtminstone hjälpa till på traven något. Har brudparet önskat sig ett bidrag till bröllopsresan i present så kan det vara lite roligt att i alla fall köpa något litet som symboliserar vad pengarna är menat för. Varför inte ett par matchande bagagelappar eller roliga passfodral.

Resväska till bröllopsresan

Resväska

En resväska ska vara snygg, praktisk och hålla i många, många år. En perfekt present inför bröllopsresan då man kanske inte unnar sig en riktigt bra resväska åt sig själv. På Accent hittar du väskor av hög kvalitet som känns helt rätt när man ska ge bort något i bröllopspresent.
Till butiken

Billig bröllopspresent

Resetillbehör

Nu när brudparet äntligen har blivit Mr and Mrs ska det givetvis synas. Köp dessa roliga bagagelappar eller passfodral som passar perfekt inför bröllopsresan. Perfekt till resekitet eller som komplement till ert bidraget till bröllopsresan.
Till butiken

Kortlek med brudparets bilder

Personlig kortlek

Att ha med en kortlek är givet för oss när vi är ute och reser. Perfekt för att döda lite tid i väntan på nästa flyg. För att göra det lite roligare kan du beställa en personlig kortlek från Smartphoto. Varför inte beställa en med bilder från svensexan och möhippan?
Till butiken

Bästa nackkudden

Nackkudde Deluxe

Den här kudden var min räddning på den 30 timmar långa flygningen till Hawaii dit vår bröllopsresa gick. Utan den vet jag inte riktigt hur det hade gått. Helt klart värd varenda krona. Vet ni att brudparet ska flyga långt? Då är det här den perfekta presenten.
Till butiken


Graverade bröllopspresenter

För att göra bröllopspresenten extra minnesvärd och personlig kan man gravera in något fint på det man har tänkt att ge bort. På Getpersonal och Medgravyr kan du få fina texter ingraverat på ett flertal vackra och minnesvärda presenter som passar till ett bröllop.

Graverade ölglas

Graverade ölglas

Vad vore livet utan öl? Inte så annorlunda kan vissa tycka, katastrof tycker andra. Är man av den meningen att det andra påståendet är riktigt, tycker jag att man är väl värd ett par graverade ölglas på sin bröllopsdag.
Till butiken

Bröllopspresent till ostälskare

Graverad serveringsbricka

En fin serveringsbricka är alltid en användbar present. Köper man den hos getpersonal kan man dessutom få den graverad så den blir lite extra personlig till bröllopsparet.
Till butiken

Present till vinälskare

Graverad vinlåda

Är brudparet stora vinälskare? Då är en riktigt fin flaska vin en bra bröllopspresent. Glöm för guds skull inte att den såklart måste överlämnas i en lika fin vinlåda. Gravera in något personlig och den blir ett minne för livet.
Till butiken

Graverade knivar

Graverade knivar

Mannerströms knivset i 11 delar är en utmärkt bröllopspresent till brudparet som älskar att stå i köket och laga mat tillsammans. Proffsiga verktyg göra helt enkelt matlagningen roligare. En passande och personlig ingravering gör det definitivt snäppet ännu bättre.
Till butiken


Romantik i box - Öppnas hemma

Kärleken är blind. Men synen kommer tillbaka genom giftermål.

Okänt ursprung

Ja, det finns många lustiga citat om hur bröllopet fördärvar relationer som vi såklart får hoppas inte är sanna. Däremot skadar det aldrig att hotta upp relationen lite så varför inte ge bröllopsparet ett litet paket fylld av romantik för framtiden? Tänk dock på att kanske skriva en liten hälsning om att paketet gärna öppnas på tumanhand om risken för rosiga kinder finns.

Erotisk present till brudparet

50 days of play

Ingen har väl undgått den erotiska boken Fifty shades of grey. Nu har spelet Fifty days of play kommit som tar ert sexliv till oanade höjder. Detta spel hjälper er att se till att saker och ting verkligen blir av och kanske vågar prova något nytt för en gångs skull.
Till butiken

Present till bröllopsnatten

Fifty nights of naughtiness

Vill man ha en något mjukare variant finns Fifty nights of nautghiness. Den innehåller 50 kort i färgerna oskuldsfullt vit, passionerat rosa, het röd, fräck scharlakansröd och snuskigt svart. Perfekt om man vill utmana sig lite i sängkammaren utan att det blir allt för kinky.
Till butiken

Sexig present till bröllop

Strip or Tease

Det här spelet passar för paret som inte är blyga inför varandra och gärna bjuder på nakenhet och dans. Korten kommer säga åt dig vad som sak göras och den som blir naken först har förlorat. Innan dess kommer dock säkerligen sexspelet slutat vara ett spel.
Till butiken

Rolig bröllopspresent

52 romantiska veckor

"52 romantiska veckor" är den perfekta bröllopspresenten. Dra var sitt kort varannan söndag och överraska er partner under veckan med uppgiften som står på kortet. På så vis har ni ett helt år framför er fylld av romantik.
Till butiken