Beställ Inbjudningskort

Om du vill beställa billiga inbjudningskort till bröllop kanske du har märkt att det inte alltid är så lätt att hitta som man kanske tror. Ofta sticker priserna iväg ganska rejält för inbjudningskort med fin design. Här tipsar vi om några bra butiker i olika prisklasser som inte spräcker din budget. Detta är helt perfekt för dig som vill komma undan lite billigare utan att behöva göra dina egna inbjudningskort.


Billigast

Beställ inbjudningskort på optimalprint

Optimalprint erbjuder riktigt snygga inbjudningskort till bröllop i en mängd olika stilar, vilket gör att ni garanterat kan hitta något inbjudningskort som passar just er. Utöver dessa mallar finns även möjlighet att ladda upp sin egen design så att ni kan få ert kort precis så som ni själva vill ha det. Det går även att ladda upp egna foton att använda till de färdiga mallarna.

Optimalprint har dessutom väldigt hög kundnöjdhet, vilket framgår tydligt på Trustpilot där de fått 9.2 av 10 baserat på många tusentals recensioner. De erbjuder till och med en 100% kvalitetsgaranti vilket gör att det känns tryggt och säkert att handla hos dem.

Inbjudningskorten finns oftast i flera olika storlekar och du kan även beställa övriga trycksaker i matchande stil. De erbjuder 3 olika papperstyper och kuvert ingår alltid.

Alla inbjudningskort trycks i Sverige vilket möjliggör en leveranstid på endast 2 dagar. Det finns dessutom möjlighet att beställa enstaka inbjudningskort som prov för att se hur det blir, vilket kan vara en klar fördel.

Papper: 300-350g. Matt eller glansigt.

Pris: från 7-17:- beroende på mängd och storlek inkl kuvert.

Beställa billigt inbjudningskort billiga moderna inbjudningskort Inbjudningskort till bröllop Klassiska inbjudningskort till bröllop Stilfulla inbjudningskort billigt

Gå till Optimalprint för att se fler exempel på inbjudningskort.


Beställ personliga inbjudningskort på Vistaprint

På Vistaprint finns det väldigt många fina och billiga inbjudningskort för bröllop att välja på! Det är jättelätt att ändra och redigera i de fädiga mallar som finns att välja bland. Vill man så kan man istället ladda upp en egen design om man är duktig på det! Inbjudningskorten på Vistaprint är mycket billigare än många andra alternativ och kan absolut vara lika billigt som att göra egna inbjudningskort! Man kan dessutom köpa vackra mallar på Etsy för att sedan ladda upp på Vistaprint och beställa. 

Det finns även matchande tackkort, "save the date"-kort och OSA-kort till de flesta designer att beställa. 

Papper: 250g matt (fler alternativ finns att välja på om man betalar extra)

Pris: ca 8-13:-/st. inkl enkelt kuvert. (Lägg till några kronor för ännu finare papper och kuvert.)

Billigaste inbjudningskorten

Surfa runt och bläddra bland de olika inbjudningskorten på VistaPrint  så kommer du garanterat hitta något som du gillar! 


Smartphoto

På smartphoto hittar du massor av fina fotokort att ha till bröllopsinbjudningar. Du laddar enkelt upp de bilder du önskar använda och väljer sedan bland de olika teman som finns. Det finns tre olika papperstyper att välja på och du bestämmer om du vill ha ett enkelt eller dubbelt kort. Leveranstiden ligger på 3-5dagar och fraktkostnaden ligger på 49kr. 

Papper: 3 pappersalternativ. Standardpapper, gnistrande papper eller matt texturerat papper

Pris: ca 8-24,20:-/st. inkl enkelt kuvert.

Personliga inbjudningskort 


annons