Aktiviteter till svensexa

Ska du planera en svensexa men har svårt att komma på roliga aktiviteter? Då har du kommit helt rätt! Här ger vi dig nämligen tips och förslag på roliga och populära aktiviteter som garanterat komma liva upp och göra svensexan till en oförglömlig dag.

Populär aktivitet

Paintball

Paintball är en populär aktivitet och en ofta uppskattad överraskning på en svensexa. Det är en aktivitet där alla kan vara med och som verkligen ser till att höja adrenalinpåslaget en aning.
Läs mer

Flyboard på svensexa

Flyboard

Med en flyboard kan du flyga upp till 9 meter över vattenytan och göra alla möjliga konster, om man klarar att hålla ordning på kroppen vill säga. Detta är en till en början ganska svår aktivitet att bemästra vilket kan vara ganska roligt för de som tittar på.
Lär mer

Rolig aktivitet

Pole Dance

Här får brudgummen visa sina skills på stången samtidigt som ni kanske kan få er ett gott skratt eller rent av bli imponerade över hans oväntade kunskaper. Detta kan också vara en mycket oväntad aktivitet att göra tillsammans.
Läs mer

Helikoptertur

Helikoptertur

Att få flyga helikopter över staden man bor i är en häftig upplevelse som är få förunnat. Det kan vara lite läskigt, speciellt för höjdrädda såklart, samtidigt som det är en helt otrolig känsla. Kanske kan detta vara en uppskattad aktivitet för just din kompis på sin svensexa.
Lär mer

Spela in en låt till bröllopsfesten

Spela in en låt

Boka plats i en studio och låt brudgummen spela in en låt. Perfekt att spela upp på bröllopsfesten sedan! Passa även på att spela in en rolig musikvideo som passar till låten.
Läs mer

Spännande aktivitet på svensexa

Escape Room

Efter att ni blivit instängda i ett rum måste ni på begränsad tid samarbeta för att lösa gåtorna och komma fram till hur ni ska ta er ut. Kommer ni att hinna lösa problemet?
Lär mer

Glasblåsning

Glasblåsning

Glasblåsning är verkligen en konst och något som är svårt att lära sig ordentligt. Däremot kan det vara kul att testa och uppdraget är såklart att brudgummen ska tillverka en vacker gåva till bruden.
Läs mer

Rolig aktivitet till svensexa

Bumperball

Bumperball är fotboll där tacklingar är halva grejen. En skitrolig aktivitet för svensexan ifall ni är ca 10-12 personer.
Lär mer

Prova på att dreja

Drejning

Locka fram er kreativa sidan och prova på drejning. Man brukar kunna få ganska roliga resultat när man aldrig drejat tidigare, vilket dessutom kan göra sig väldigt bra på video. När brudgummen till slut får till snitsen blir slutprodukten såklart en given present till bruden.
Läs mer

Måla en tavla till bruden

Måla en tavla

Tycker man att det är ett för enkelt uppdrag att t.ex. måla en tavla av bruden som vanligt, kan man istället låta brudgummen måla en tavla med munnen. Helt plötsligt får man ännu större respekt för alla munmålare som är helt otroliga.
Köp material

Klättring

Klättring

Klättring är en rolig fysisk aktivitet som man kan göra både inomhus och utomhus. Många klätterklubbar låter dig boka in prova-på-klättring med instruktörer.

Hoppa fallskärm

Hoppa fallskärm

Ge brudgummen sitt livs upplevelse genom att överraska med denna adrenalinfyllda aktivitet på svensexan.
Lär mer